Szállítási és fizetési információk

Fizetés


Az alábbi fizetési módok közül választhatnak:

Banki átutalás

A rendelés leadása után a rendelés adatairól e-mailben értesítjük. Az adatok között szerepelni fog a rendelés száma, és a Banki átutalás fizetési mód választása esetén a bankszámlánk adatait is feltüntetjük. Az utalás során kérjük ne felejtse el megadni rendelése számát és a megrendelő nevét a közleményben! A rendelés feldolgozását az összeg beérkezése után fogjuk tudni megkezdeni, erről e-mailben tájékoztatjuk majd.

Bankkártyás fizetés (Barion)

Ebben az esetben a Barion felületén fizethet Visa, Maestro, Mastercard, American Express hitel- és bankkártyák, valamint Barion tárca segítségével is. A fizetés befejeztével a rendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk, és amint lehet, megkezdjük annak feldolgozását.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Szállítás


Az alábbi szállítási módok közül választhatnak:

Foxpost csomagautomata: 1050 Ft

Ennek a szállítási módnak a segítségével országszerte több mint 118 csomagautomatánál veheti át rendelését, az Önnek legkényelmesebb időpontban. Az Önhöz legközelebb lévő automatát ide kattintva könnyen megtalálhatja. További információért kattintson ide. A csomag feladásáról e-mailben fogjuk értesíteni, ezután a szállítási idő jellemzően 2-3 munkanap. A csomag megérkezéséről a Foxpost SMS-ben és e-mailben is értesíteni fogja, a csomagautomatánál az ekkor kapott nyitókódot kell majd megadni.

Kérjük nagyon figyeljen, hogy helyes telefonszámot adjon meg a rendelésnél!

Fáma házhozszállítás: 1550 Ft

Ennél a szállítási módnál kérjük nagyon figyeljen a szállítási cím pontos megadására. Amennyiben szükséges, a pénztár oldalon adjon meg külön számlázási és szállítási címeket. A csomag feladásáról e-mailben fogjuk értesíteni, a szállítás jellemzően 1-3 munkanapot vesz igénybe. A csomag megérkezéséről a futárszolgálat e-mailben értesíteni fogja, illetve a futár egyeztetés céljából a kiszállításkor telefonon keresheti.

Könyvesbolti átvételi pont: ingyenes

Országszerte több Álomgyár könyvesboltban is átveheti személyesen a rendelését. A csomag átvételéről a bolt küld értesítő levelet, kérjük, várja meg, míg ez megérkezik, csak ezután fáradjon be az üzletbe. Utánvétes fizetési lehetőségre az átvételi ponton nincs lehetőség. Az aktuális könyvesboltok listájáról az alábbi linken tájékozódhat.