Szállítási és fizetési információk

Fizetés


Az alábbi fizetési módok közül választhatnak:

Banki átutalás

A rendelés leadása után a rendelés adatairól e-mailben értesítjük. Az adatok között szerepelni fog a rendelés száma, és a Banki átutalás fizetési mód választása esetén a bankszámlánk adatait is feltüntetjük. Az utalás során kérjük ne felejtse el megadni rendelése számát és a megrendelő nevét a közleményben! A rendelés feldolgozását az összeg beérkezése után fogjuk tudni megkezdeni, erről e-mailben tájékoztatjuk majd.

Bankkártyás fizetés (Barion)

Ebben az esetben a Barion felületén fizethet Visa, Maestro, Mastercard, American Express hitel- és bankkártyák, valamint Barion tárca segítségével is. A fizetés befejeztével a rendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk, és amint lehet, megkezdjük annak feldolgozását.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Szállítás


Az alábbi szállítási módok közül választhatnak:

Foxpost csomagautomata: 899 Ft

Ennek a szállítási módnak a segítségével országszerte több mint 118 csomagautomatánál veheti át rendelését, az Önnek legkényelmesebb időpontban. Az Önhöz legközelebb lévő automatát ide kattintva könnyen megtalálhatja. További információért kattintson ide. A csomag feladásáról e-mailben fogjuk értesíteni, ezután a szállítási idő jellemzően 1-2 munkanap. A csomag megérkezéséről a Foxpost SMS-ben és e-mailben is értesíteni fogja, a csomagautomatánál az ekkor kapott nyitókódot kell majd megadni.

Kérjük nagyon figyeljen, hogy helyes telefonszámot adjon meg a rendelésnél!

Fáma házhozszállítás: 1350 Ft

Ennél a szállítási módnál kérjük nagyon figyeljen a szállítási cím pontos megadására. Amennyiben szükséges, a pénztár oldalon adjon meg külön számlázási és szállítási címeket. A csomag feladásáról e-mailben fogjuk értesíteni, a szállítás jellemzően 1-3 munkanapot vesz igénybe. A csomag megérkezéséről a futárszolgálat e-mailben értesíteni fogja, illetve a futár egyeztetés céljából a kiszállításkor telefonon keresheti.