Vélemények

Nincs jobb érzés annál, amikor egy könyvünk pozitív értékelést kap, amikor az olvasók imádják a történetet, a szereplőket, és folytatásért kiáltanak.
A teljesség igénye nélkül kigyűjtöttünk pár olyan véleményt, amelyek szebbé tették a napunkat. Köszönjük, hogy minket választottatok!

KÁRPÁT WALZER

„Egy történet, ami megérint. Egy történet, ami borzongat. Egy történet, amely függővé tesz… Öröm, veszteség, küzdeni akarás, gyász, szeretet, gyűlölet, megbocsájtás. Ez a Kárpát Walzer.” (Anarchia Könyvblog) 

„Mintha Dickens, Dumas és King csábító keveréke lenne. Olyan, mint egy mocsár, ha nem kerülöd el, pillanatok alatt elsüllyedsz benne. A krimi, a kaland, a romantika és a horror finom egyensúlya, ami a különböző fejezetek által egy picit folyamatosan félrevisz, hogy annál nagyobbat üssön a találkozásaik alkalmával.” (mate55)

„Annyira magába szippantott a történet, hogy magam előtt láttam az egészet… mint egy ütős filmet.” (landi72)

„Oly módon szövevényes, akár egy csomózott, nagyon bonyolult mintát ábrázoló fali kép és pont olyan lüktetéssel mozog, mint a walzer. Imádni való és folytatásért kiált!” (Tiszavirág)

„Végy egy önmagában is roppant izgalmas történelmi korszakot! Adj hozzá egy tucat izgalmasabbnál izgalmasabb, tökéletesen kidolgozott szereplőt! Nagy lendülettel kavard össze, és hintsd meg egy vödörnyi magyar népi hiedelemmel! Végül tűzdeld meg fordulatosággal, kalandossággal, izgalmakkal és csodálatos leírásokkal!” (Kitabu_hu)

„… olyan kosztümös fantasy szépirodalom, ami átmenet a magyar népmesék, a Harry Potter, a Bosszúállók és az Egri csillagok között… az az igazi, fülesfotelben bekuckózós, órákat olvasós fajta. Egy olyan kalandregény, ahol a jók összefognak, hogy legyőzzék a gonoszt, a démont, miközben mindannyian küzdenek a saját sorsuk démonjaik ellen is.” Éva_Bátka

VISSZA2PADLÓGÁZ

„…marha jól játszik az író az expozícióval. Egymástól idegen, elsőre abszolút Makó-Jeruzsálem rokonsági fokú témák kerülnek össze egy-egy történetben, amik a rövid kibontakozásban úgy simulnak egymásba, mint fűzött Barkas-blokk a Wartburg motorterébe. Egy történetben szerepel a kukásautó a dodzsemmel, a Dacia a Rolex órával, de még egy körszemű Zsiguli is a prímszámokkal.” (caranten.blog.hu)

„Már az első novellával sikerült megfogni, amely egy Béka becenevű Mazdáról szól. A novella úgy meséli el Béka élettörténetét, mintha ember, de legalábbis valamiféle élőlény lenne. Ezt a novellát olvasva sikerült megnyugodnom, hogy ez a könyv jó választás volt, és bár rizikóztam egyet vele, jól jártam végül.” (Spirit Bliss)

„Nem minden fejezet kapcsolódik szorosan az autókhoz, de ilyen-olyan formában azért mindegyikben megjelenik egy négykerekű, ez egyfajta összekötő eleme a novelláknak. Ezen felül nincs összefüggés a fejezetek között, mégis olyan a stílusa, hogy nem szívesen mondja azt az ember, hogy jó, rendben, majd holnap folytatom. Csak vedd a kezedbe, és tudni fogod, miről beszélek!” (alapjarat.hu)

A KULCS

„Vannak az életemben úgynevezett „Szeretem könyvek”. Ezekhez jó újból és újból visszatérni, öröm lapozgatni, ízlelgetni őket. Minden olvasáskor felfedezek bennük valami újat. Ütnek és hatnak. Ez a könyv is ilyen számomra. Ajánlom Mindenkinek, aki szeretne még több lenni, mint aki most.” (Tihanyi Szilvia)

„A könyv, amit minden nőnek, anyának olvasni kellene. Mosolyogva olvasod, és nem tudod lerakni, és újra, meg újra előveszed. Az írónő maga is kedves a szívemnek, szeretem benne, hogy vállalja, hogy ő maga is útkereső, fejlődik… talán nem ez a jó szó, inkább változik. Nem igazságokat hirdet, hanem hétköznapi technikákkal segít önmagunk jobb verziójává válni. Már, ha van ilyen egyáltalán. Hiszen mindannyian csodák vagyunk.” (Kiss Zsuzsanna)

TESTVÉR 1-2

„Nem először olvastam ezt a könyvet, de minden alkalommal olyan érzelemcunamit indít el bennem, hogy szóhoz sem jutok.” (Noncus)

„Bár rengeteg romantika és szenvedély van benne, mégsem egy rózsaszín vattacukorba csomagolt olvasmány, hanem komoly problémákra is ráirányítja a figyelmet, mint pl. a másság elfogadása, feldolgozása a szülők és a környezet részéről, vagy a gyász.” (Ency_moly)

„Össze kell szednem magam, a gondolataimat, hogy meg tudjam fogalmazni, hogyan is hatott rám ez a könyv. Azt hiszem érzelmileg kifacsart. Jamie különleges világa, különleges személyisége teljes mértékben beszippantott, és függővé tett.” (Fire_bird)

Volt, ahol izgultam, volt, ahol sírtam, de megérte!! Minden benne volt ebben a két kötetben, amit szeretek!” (Detty77)