Jelentkezz szerzőnek!

Kedves leendő szerzők!

A szerzői kiadásról rengeteg negatív információ kering az interneten, sokan egyenesen odáig mennek, hogy „csapdának” nevezik.

Ennek oka egyrészt a tájékozatlanság, valamint az, hogy valóban léteznek olyan magánkiadással foglalkozó cégek, amelyek szerkesztetlenül, rossz minőségben adják ki a szerző kéziratát, amely a későbbiekben valóban megnehezíti a továbblépést, további könyvek kiadását.

Ezért célunk, hogy korrekt információkkal segítsük leendő szerzőink döntését abban, milyen kiadási formát válasszanak.

Kiadónk nem csupán a könyv papír alapon való megjelentetésével foglalkozik, szerkesztőink minden esetben grafikussal, és korrektorral való összehangolt munka során igyekeznek az adott kéziratot a lehető legjobb, leginkább piacképes, leginkább értékekkel bíró formájába alakítani. 

A cél közös a szerzővel: minél nagyszerűbb könyvet alkotni.

Miért érdemes a Kalliopé kiadót választani?

– A ráfordított összegért cserébe jóval magasabb jutalékkal tudunk szolgálni, mint a klasszikus könyvkiadók.

– Szakértő szerkesztői csapat áll minden új kiadványunk mögött.

– Profi grafikusainkkal szoros együttműködésben készül kiadványaink arculata.

– Szerzőink között gépészmérnök, pincér és teljesállású édesanya is szerepel – gyakorlottak vagyunk a közös munkában számos különleges embertípussal, Veled is meg fogjuk találni a közös hangot.

– Végső soron a döntés a Te kezedben lesz, de mindenképpen egy olyan hozzáértő csapat fog mögötted és a könyved mögött állni, amely nélkülözhetetlen.

Ha érdekel a szerzői kiadás, árajánlatot szeretnél kérni, vagy kérdésed van ezzel kapcsolatban, írj a konyv@kalliopekiado.hu e-mailcímre. 

A megújuló Kalliopé olyan szerzőket keres, akik valami újat, valami izgalmasat tudnak – könnyen lehet, hogy ez pont Te vagy!