Szerzőink

Alan Dave Darel


Mindig is író akartam lenni. Eleinte kizárólag a fantasy irodalom érdekelt, mára már a szépirodalom felé is közeledem. Igyekszem a fantasy könnyedebb műfaját a lehető legmagasabb szintre emelni, hogy ne csak szórakozást és történeteket, de igazi értékeket is hordozzon. Ennek szenteltem első regényemet, A Rothadó Hold fiait is. A következő sorozatom, a Jouwen csillagai, könnyedebb, mesésebb lesz, szándékomat ott is megőriztem. Hiszek abban, hogy az olvasás feladata az emberi lélek építése, fejlesztése, és az író felelőssége, hogy ennek megfeleljen.


Olvasd el a vele készült interjút!

Darena Salyaz

A Balaton északi partján, egy kis faluban élek a családommal, egészségügyi szakdolgozóként kórházban dolgozom. Mióta ismerem a betűket, szenvedélyem az olvasás. Sok mindent szeretek, történelmi regényeket, kalandregényeket, fantasyt és sci-fit is. Nekem az olvasás egy kicsit menekülés a körülöttem lévő világból. Minden könyvben azt keresem, ami elrepít innen más világokba, ahol bármi lehetséges. Ezért írok magam is fantasy könyveket. A Sötét Vihar trilógia 2012-2013-ban született, első meséim voltak, így nagyon kedvesek nekem, a maguk tökéletlenségével együtt. Azóta kisebb kihagyásokkal, de folyamatosan készültek regényeim, melyek kiadása még várat magára. Köszönöm, ha engem is olvasnak, jó utazást kívánok!

Duma László

Negyvenhét éves férfi vagyok.
Kilinccsel előre szeretem négykeréken és egykeréken két keréken.
Írni csak röviden és csattanósan.

Olvasd el a vele készült első és második interjút!

Csiszér Tamás

Belsőépítészként mindennapos az életemben az alkotás. A festők, szobrászok, költők munkái akár évszázadok, évezredek után is fennmaradnak és hozzáadnak világunkhoz, míg egy belsőépítész csak kis lábnyomot tud hagyni. A kreatívan kialakított terek, funkcionális megoldások és a fények játéka tette lehetővé, hogy elkészüljön belsőépítészeti képeskönyvem. Mindazoknak ajánlom, akik közel érzik magukhoz a színeket és a változatos formákat a környezetükben.

Gáspár Enikő

2016 óta foglalkozom hivatásszerűen az írással. Fő témáim az anyaság és a nőiségünk megélése. A blogolás és könyvírás mellett a megengedő gyermeknevelés a szakterületem. 39 éves vagyok, jelenleg Budapesten élek a most 6 éves lányommal.

Honlapom: happymami2016.com

Olvasd el a vele készült interjút!

Mail Karolin

Tíz éve kezdtem regényeket írni,a negyvenes éveim végén. Megtalálva életemben azt az erőt adó tevékenységet, amely mára már nem csupán hobbi, hanem komoly hivatásommá vált. 2011-ben jelent meg az első írásom. Jelenleg nyolc könyvemet olvashatják. Köteteim cselekménye nagyrészt hazai tájakon játszódik, egy-egy szép országrészünkbe kalandozva. Romantikus és családregények. Az írás monoton tevékenység, akár az olvasás. De egy jó könyvvel a kezünkben utazhatunk, repíthet minket határok nélkül. Többek között ezt az élményt kívánom olvasóimnak.

Renáta W. Müller

Szeretek utazni, külföldön élek már nagyon régóta, úgyhogy bizonyos szempontból folyamatosan úton vagyok, nem csak gondolatban, de testben is. Szenvedélyesen szeretem a könyvírást. Egy könyv megszületése maga a csoda számomra, az első betű leütésétől kezdve, a szöveg alakítgatásán, a korrektúrázáson, a borító megtervezésén, elkészítésén, a nyomtatáson át egészen addig, míg végre a kezemben tarthatom és megölelgethetem az elkészült csodát.
Olvasd el a vele készült interjút!

Schuster Barbara

Az írás mindig jelen volt az életemben, érettségi után újságíró iskolát végeztem és ezt követően állandóan írtam. Az élet mégis úgy hozta, hogy elsődleges hivatásomat segítő szakemberként találtam meg, pszichopedagógusként a gerincferdüléssel élők támogatásáért működő Vertebra Alapítvány koordinátora lettem. Mintegy 15 éve dolgozom itt, s közben a két kedves terület összetalálkozott: először egy ismeretterjesztő kiadványt írtam (Gerincferdülés és ami mögötte van), 2019-ben a Scoli Magazin szerkesztője lettem, és 2020-ban jelent meg a személyes tapasztalatokkal, véleménnyel és érzésekkel átitatott szubjektív könyvem: A hátam mögött. Szerzőként több online újság és felület újságírójaként is kipróbáltam már magam.

Szép Zsolt

Gyakorló mesemondó és családapa vagyok, aki feleségével és két kisfiával egy Pest megyei kisvárosban él. Az írást legalább annyira köszönhetem magamnak, amennyire szerető családomnak és mindenben támogató barátaimnak.
Olvasd el a vele készült első és második interjút!

Zsiga Henrik

Veszprémben születtem, ott végeztem tanulmányaimat is egészen a gimnáziumig. Főiskolai éveim alatt tizenkét hónapot a tengereken dolgoztam egy luxushajó felszolgálójaként. Később nyelvtanári diplomát szereztem, majd tartalomfejlesztéssel foglalkozó céget, illetve könyvkiadót vezettem. 2013 óta írástechnikát oktatok, mellette főszerkesztek. Tizenhárom kötet szerzője vagyok.