Munkatársaink

Ling-Balogh Erna

Az életemet mindig igyekeztem könyvek köré szervezni. Harry Potter rajongóból váltam könyvmoly kakukktojássá egy matekosztályban, majd a nyelvtörténet szerelmesévé az ELTÉ-n. A kiadóvezetés mellett nyelvészetet és szerkesztést oktatok egyetemistáknak. Hiszek a logikus, de közérthető nyelvészetben, a minőségi szórakoztató irodalomban, az imádnivaló kollégáimban, a női energiákban és a kisfiamban.

Takács Karolina

Sorozatjunkie, kutyamániás, Gilmore-fan, kávé- és sütiimádó vagyok. Szeretem, hogy a munkám egyben a hobbim, és olyanokkal dolgozhatok, akik ugyanazokat az értékeket képviselik, amikben én is hiszek. Könyvek terén nagyon vegyes az ízlésem, de bármikor jöhet egy kis Harry Potter, Gyűrűk ura, vagy Jane Austen, hiszen ki ne szeretné Eliza Bennet csípős megjegyzéseit?

Zrínyi Lilla

Szeretek szépet létrehozni és hangulatot teremteni, ebben leginkább a zene és a növények inspirálnak. Odavagyok az új könyvek és a rózsák illatáért, és ki nem hagynék egy jó társasjátékpartit vagy egy nyáresti alter koncertet. Jó érzéssel tölt el, ha megörökíthetek pillanatokat, a digitális képek alkotásának szeretete mellett a polaroid képek, fotóalbumok nagy rajongója vagyok.